Ett urval av kunder och uppdrag

BraOdds

BraOdds är, tillsammans med sina systersajter, en av Europas största oddsjämförelsesesajter. Tjänsten läser in oddsen från ett stort antal spelbolag och oddsinformationen bearbetas sedan för att översättas och presenteras på rätt sätt för olika lokala förhållanden. BraOdds driver världens enda flerspråkiga oddsjämförelsesajt och  tar hänsyn till i vilka länder olika spelbolag är verksamma, något som påverkas av till exempel olika licenskrav. Vi sköter den löpande driften av BraOdds teknikmiljö och har utvecklat sajter för både mobila och traditionella användare. Redaktörsgränssnittet sköts via publiceringsverktyget Lemoon och bakom kulisserna finns en mängd .NET-kod som sköter de tyngre delarna av jobbet.

Kolla in bra odds på BraOdds.com!

Eterne

Eterne är ett nyfiket och nytänkande stockholmsföretag inom flyttbranschen. Samtidigt har de djupa rötter i branschen och ett av företagen de härstammar ifrån startade sin verksamhet redan 1896. Eterne, som har cirka 50 anställda, har outsourcat hela sin IT-drift, utveckling och förvaltning av deras uppdragshanteringssystem, ett flertal integrationer och mycket annat till oss. Vi är kort sagt Eternes IT-avdelning.

Läs mer på eterne.se

Thelabeshop.com

Thelabeshop.com, som drivs av svenska ISS Group, säljer verktyg till elektronikproffs. Vi har byggt och förvaltar deras webbaserade affärsverktyg och e-handel. Den är bland annat integrerad mot ekonomisystemet Visma Administration och mot marknadsautomatiseringssystemet Hubspot. Vi förvaltar dessutom deras servermiljö.

Läs mer på www.thelabeshop.com

Kunskapsförbundet Väst

Kunskapsförbundet väst är ett kommunalförbund i västra Sverige som driver de frivilliga skolformerna i ett par kommuner. Vi förvaltar och driftar deras wordpressbaserade hemsidor.

Läs mer på www.kunskapsforbundet.se