Lemoon – flexibelt och kostnadseffektivt

Lemoons logotypLemoon® CMS är ett modernt publiceringsverktyg byggt på Microsofts .NET-plattform. Sytemet är nu inne i sin fjärde produktgeneration och eftersom systemet är så lätt att använda så kan verkligen vem som helst underhålla er hemsida. Lägg därtill att licensen för Lemoon är helt kostnadsfri vilket gjort att det redan finns hundratals företag som använder systemet samt det faktum att Lemoon genererar validerande htmlkod och innehåller den teknik du behöver för att sökmotoroptimera din sajt. Bakom Lemoon står Formpipe, ett börsnoterat svenskt mjukvaruföretag.

Lemoon fungerar lika bra för hemsidan som för intranätet. Genom att välja ett standardverktyg är du säker på att du får mjukvara som verkligen fungerar och som det kommer att finnas support och utbyggnadsmöjligheter för framöver.

Lemoons licensmodell är enkel, att installera Lemoon är helt kostnadsfritt trots att det är ett fullmatat system med all funktionalitet som man kan förvänta sig av ett modernt publiceringsverktyg. För att få tillgång till support och uppdateringar så tecknas sedan ett avtal med Formpipe. Den totala prisnivån för utveckling, drift och förvaltning av Lemoon-baserade hemsidor blir betydligt lägre än för andra jämförbara kommersiella publiceringsverktyg.

Vi installerar Lemoon till fast pris inom en vecka från din beställning. Därefter kan du skapa och underhålla din sajt helt på egen hand. Vill du ha hjälp med att bygga mallar eller med att anpassa eller bygga programfunktioner så hjälper våra webbutvecklare gärna till. Om du känner att du vill ha en extra puff att komma igång själv så erbjuder vi en redaktörsutbildning i lemoon® till fast pris.

TEKNISKA FAKTA

Lemoon är baserat på Microsoft .NET Framework 4.5 vilket borgar för en stabil, snabb och flexibel miljö.

lemoon-dump