Presentation av oss

Infobyte har levererat framgångsrika IT-lösningar till nöjda kunder i nästan tjugo år. Vår drift- och supportavdelning verkar som daglig IT-partner och kan ta ett långtgående ansvar för mindre och medelstora företags kompletta IT-miljöer. Vi driftsövervakar, sköter backuper och om något går fel tar vår support vid och löser våra kunders problem, antingen internt eller genom att driva ärenden gentemot andra leverantörer. Vår utvecklingsavdelning utvecklar och underhåller allt från avancerade webbplatser till olika former av administrativa system. Vi arbetar även som IT-rådgivare åt ledningsgrupper, med upphandlingshjälp samt med projektledning.

Vi löser årligen mer än två tusen uppgifter åt våra uppdragsgivare och har ett systematiserat arbetssätt. Vi är medlemmar i Almegaförbundet IT- och Telekomföretagen och har kollektivavtal via dem.

Infobyte ägs av företagets grundare och vd, Pär Abrahamsson. Pär driver även företaget Dotoo som i huvudsak arbetar med konsultförmedling och Viderem som arbetar med automatiska analyser av webbinformation. Vi har en sund ekonomi och är helt egenfinansierade. Våra kundgemensamma tjänster som backuphantering, driftsövervakning och liknande produceras alltid på hårdvara som vi äger själva.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.