Underhåll dina webbsidor själv – snabbt och enkelt!

För att lyckas på Internet krävs oftast regelbunden uppdatering av innehållet på dina sidor. Uppdateringen kan naturligtvis göras på många olika sätt, t ex genom att använda en html-redigerare eller din vanliga ordbehandlare. Oavsett vilken av dessa metoder som du använder så krävs det ett flertal moment och en del kunskaper för att lyckas. Du måste oftast t ex manuellt spara sidan på din webbserver och länka in övriga sidor till den nya sidan.

Genom att använda s.k. databasdriven webbpublicering kan du slippa allt det krånglet!

Databasdriven webbpublicering innebär att du uppdaterar hela eller delar av din webbplats med hjälp av speciella uppdateringssidor och din ordinarie webbläsare. Innehållet sparas sedan i en databas som anropas från din webbserver när någon vill titta på dina sidor. Tekniken medger även att avancerade regler för när och hur en sida skall visas kan hanteras.

Oavsett om din sajt är stor eller liten, har enkla eller avancerade behov så kan vi hjälpa dig att skapa databasdrivna webbsidor som passar dig. Kontakta oss redan idag så att vi kan diskutera hur databasdriven webbpublicering kan göra underverk för din sajt och så att du får provköra själv!